Heat treated pallets

Uit BulkWiki
Share/Save/Bookmark
Ga naar: navigatie, zoeken

Laatste nieuws over heat treated pallets op BulkOnline
Laatste nieuws over heat treated pallets op BulkOnline

Stel een vraag over heat treated pallets op BulkForum
Stel een vraag over heat treated pallets op BulkForum

Vraag een offerte aan voor heat treated pallets op BulkOnline
Vraag een offerte aan voor heat treated pallets op BulkOnlineFAO ISPM-15 pallets

Heat treated pallets ook wel FAO ISPM-15 pallets genoemd zijn transporteenheden die voldoen aan de normen en regelgeving die steeds meer landen eisen aan houten pallets en verpakkingsmateriaal speciaal ontwikkeld voor de export.

ISPM 15 certificaat Staat voor de procedure van het hout: dat de kern van het hout een minimum temperatuur van 56 ,pet graden hebben bereikt gedurende 30 minuten. Deze pallets zijn voorzien van een duidelijke markering. De "international plant protection convention" (IPPC) heeft vastgesteld dat alle houten pallets "heat treated" moeten worden voordat deze kunnen worden gebruikt voor export.


ISPM: International Standards For Phytosanitary Measures is de nieuwe wereldstandaard Phytosanitaire Maatregelen Houten Verpakkingen ( FAO ISPM no 15 ) sinds maart 2002. Om een einde te maken aan de wereldwijde belemmeringen aan import restricties van houten verpakkingen. Dit om de export te versoepelen In ISPM-15 is onder andere beschreven dat houten verpakkingen moeten zijn behandeld om verspreiding van ongedierte te voorkomen.